Brasserie-M-logo.png

 

Openingsuren Zomer

maandag: 11.30-14.30 // 18-22.00 

dinsdag, woensdag gesloten

donderdag: 11.30-14.30 // 18-22.00 

vrijdag: 11.30-14.30 // 18-22.00 

zaterdag: 17:30 - 22:00

zo & feestdagen: 11.30-14:30 // 17.30-22.00

Brasserie M

Brasserie - Restaurant - Tea Room

Pachting 1, 9310 Moorsel

O.N.: 0719245201

Voor reservatie of info:

053 21 66 43

Brasserie-M-logo.png

   

Brasserie - Restaurant - Tea Room

Pachting 1, 9310 Moorsel

Voor reservatie of info:

053 21 66 43

Openingsuren Zomer

maandag: 11.30 - 14.30 // 18 - 22.00 

dinsdag, woensdag ​​​​​​gesloten

donderdag: 11.30 - 14.30 // 18 - 22.00 

vrijdag: 11.30 - 14.30 // 18 - 22.00 

zaterdag: 17:30 - 22:00 

zo & feestdagen: 11.30 -14:30 // 17:30 - 22.00

A la carte

Tussendoortjes om te delen...

Portie kiploempia 8 stuks

€ 6,20

Portie kip souvlaki 8 stuks

€ 6,20

Portie bitterballen 10 stuks

€ 6,20

Portie gemengde frituurhapjes 10 stuks

€ 6,90

Portie gemengde frituurhapjes 20 stuks

€ 12,90

Voorgerechten

Scampi’s Brasserie M.

Black Tiger scampi’s afgewerkt met een zalig sausje van de chef op basis van paprika, een echte aanrader!!!! Graag pikant, vraag de “spicy” versie

€ 13,90

Duo van garnaalkroketjes

Twee huisgemaakte kroketjes met extra veel garnaaltjes uit onze Noordzee

€ 14,90

Duo van kaaskroketjes

Twee huisgemaakte kroketjes met lekker veel kaas

€ 12,40

Duet van kaas- en garnaalkroketjes

Eén huisgemaakt kaas- en één huisgemaakt garnaalkroketje , geserveerd met een fris slaatje, veel kaas, garnaaltjes, peterselie en citroen

€ 13,80

Carpaccio van rundshaas

Flinterdunne plakjes rundshaas trapsgewijs geschikt op een spiegel van Griekse olijfolie, Parmezaanse krullen, fris slaatje en balsamico dressing

€ 13,90

Carpaccio van hert, konfijt paarse vijg

€ 14,90

Terrine van wild & chutneys

€ 14,90

Duo van hertenkalf kroketjes

€ 14,40

Voorgerechtkeuze als hoofdgerecht € 2,50.

Hoofdgerechten

 

Wat de zee ons biedt

Scampi’s Brasserie M.

Black Tiger scampi’s, verse kruiden en ons alom geprezen sausje van de chef, fris slaatje

€ 23,50

Zalmhaasje met sausje van de chef of natuur  gebakken

Vers graatloos rugstukje van wilde Schotse zalm met sausje van de chef.

€ 24,90

Spies van zalmhaasje & scampi’s            

Verse Schotse zalm in spekjasje met Black Tiger scampi’s op een spies, gegaard in de oven & geserveerd met sausje van chef.

€ 25,90

Alles wordt met dagverse ingrediënten bereid, graag Uw begrip mochten er gerechten niet meer voorradig zijn.

 

Wat uit de velden komt

Holsteiner Rib Eye

Voor de echte vleesliefhebber, het vlees heeft een geaderde structuur, waardoor het supermals is, opgediend met een fris slaatje en saus naar keuze

€ 25,90

Lamsfilet Kretenzer wijze     

Heerlijk malse lamsfilet bedekt met plakjes fetakaas &  kasseri kaas en gegratineerd,  met thym-honing sausje, warme groentjes volgens seizoen

 

 

€ 26,90

Keftedes

Griekse specialiteit, varkens- en lamsgehakt balletjes met verse munt, oregano, bladpeterselie, ouzo en look, geserveerd met een Zuiderse tomatensaus.

€ 21,90

Guvetsi

Klassieker uit de Griekse keuken, een stoofpotje van rundvlees, paprika's, tomaten, kitiraki & gegratineerd in de oven met feta en kasseri kaas. Aanrader!

€ 22,90

Kipsouvlaki

Twee kipspiesen met kruiden uit Kreta, fris slaatje& saus naar keuze (peper-, champignon-, béarnaise-, Provençaalse saus).

.

€ 21,90

 

Wildgerechten

Ragout van hert

Stoofpotje van hert met shi-take, zilveruitjes,speklardons, toetsen van bosbessen &peperkoek, golden appeltje gevuld met veenbesjes &savooikool met spekjes, aardappelkroketjes.

€ 24,90

Filet van everzwijn Grootmoeders wijze

Het beste van het everzwijn, gebakken filet op grootmoeders wijze, sausje met zilveruitjes, speklardons& champignons, aardappelkroketjes.

€ 25,90

Filet van fazant Normandische wijze

Gebakken fazantfilets met Golden appeltje met veenbesjes & romig calvados sausje met appelpartjes en aardappelkroketjes.

€ 26,70

Sauzen naar keuze : peper roomsaus , champignon roomsaus , Provençaalse saus, vers geklopte Béarnaise.

Alle hoofdgerechten zijn naar keuze met verse frietjes, aardappelpuree, brood, aardappelgratin of aardappelkroketjes.

Supplement aardappelgerechten: € 2,00

Suggesties

Voorgerechten

 

Sint Jacobsnootjes op Kretenzer wijze                  € 14,80

Sint Jacobsnootjes in zuiders tomatensausje, kasseri&feta

Hoofdgerechten

Zeetong extra groot 450/500 gr                             € 32,00  

Gebakken in boter, geserveerd met fris slaatje & verse frietjes

Dessert

Warme appeltaart                                                         € 8,90

Warme appeltaart met speculoosijs & slagroom

Allergenen

Vraag gerust informatie i.v.m. allergenen in onze gerechten. Opgelet, de samenstelling van onze gerechten kunnen wijzigen, dus vraag voldoende info!

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website. |