Brasserie-M-logo.png

 

Openingsuren Zomer

maandag: 11.30-14.30 // 18-22.00 

dinsdag, woensdag gesloten

donderdag: 11.30-14.30 // 18-22.00 

vrijdag: 11.30-14.30 // 18-22.00 

zaterdag: 17:30 - 22:00

zo & feestdagen: 11.30-14:30 // 17.30-22.00

Brasserie M

Brasserie - Restaurant - Tea Room

Pachting 1, 9310 Moorsel

O.N.: 0719245201

Voor reservatie of info:

053 21 66 43

Brasserie-M-logo.png

   

Brasserie - Restaurant - Tea Room

Pachting 1, 9310 Moorsel

Voor reservatie of info:

053 21 66 43

Openingsuren Zomer

maandag: 11.30 - 14.30 // 18 - 22.00 

dinsdag, woensdag ​​​​​​gesloten

donderdag: 11.30 - 14.30 // 18 - 22.00 

vrijdag: 11.30 - 14.30 // 18 - 22.00 

zaterdag: 17:30 - 22:00 

zo & feestdagen: 11.30 -14:30 // 17:30 - 22.00

A la carte

Tussendoortjes om te delen...

Portie kiploempia 8 stuks

€ 6,20

Portie kip souvlaki 8 stuks

€ 6,20

Portie bitterballen 10 stuks

€ 6,20

Portie gemengde frituurhapjes 10 stuks

€ 6,90

Portie gemengde frituurhapjes 20 stuks

€ 12,90

Voorgerechten

Scampi’s Brasserie M.

Black Tiger scampi’s afgewerkt met een zalig sausje van de chef op basis van paprika, een echte aanrader!!!! Graag pikant, vraag de “spicy” versie

€ 13,90

Duo van garnaalkroketjes

Twee huisgemaakte kroketjes met extra veel garnaaltjes uit onze Noordzee

€ 14,30

Duo van kaaskroketjes

Twee huisgemaakte kroketjes met lekker veel kaas

€ 12,40

Duet van kaas- en garnaalkroketjes

Eén huisgemaakt kaas- en één huisgemaakt garnaalkroketje , geserveerd met een fris slaatje, veel kaas, garnaaltjes, peterselie en citroen

€ 13,60

Carpaccio van rundshaas

Flinterdunne plakjes rundshaas trapsgewijs geschikt op een spiegel van Griekse olijfolie, Parmezaanse krullen, fris slaatje en balsamico dressing

€ 13,90

Grijze garnalencocktail

€ 14,90

Tomaat-mozzarella

€ 13,70

Gerookte Schotse zalm 

€ 14,20

Voorgerechtkeuze als hoofdgerecht € 2,50.

Hoofdgerechten

 

Wat de zee ons biedt

Scampi’s Brasserie M.

Black Tiger scampi’s, verse kruiden en ons alom geprezen sausje van de chef, fris slaatje

€ 23,50

Kabeljauwhaasje natuur of wijnsausje

Vers graatloos rugstukje van kabeljauw uit de Noorse fjorden met een wijnsausje met fijne groenten brunoise en grijze garnaaltjes

€ 24,90

Zalmhaasje met sausje van de chef of natuur  gebakken

Vers graatloos rugstukje van wilde Schotse zalm met sausje van de chef.

€ 24,90

Spies van zalmhaasje & scampi’s            

Verse Schotse zalm in spekjasje met Black Tiger scampi’s op een spies, gegaard in de oven & geserveerd met sausje van chef.

€ 25,90

Zeeuwse mosselen “Hangcultuur”  Prins en Dingemanse 1,25 Kg

- Mosselen natuur (peterselie, boter, kruiden)

€ 25,90

- Mosselen witte wijn (selder, ajuin, peterselie, boter, witte wijn, kruiden)

€ 26,90

- Mosselen look & room (idem natuur, verse look en roomsaus, kruiden)

€ 27,90

- Mosselen Provençaalse wijze (idem natuur, Provençaalse groenten, kruiden, witte wijn)

€ 27,90

- Mosselen op Kretenzer wijze (idem natuur, extra rode ajuin & Ouzo)

€ 28,30

- Mosselen Brasserie M  (idem natuur, kreeftensaus, zeevruchten, grijze garnaaltjes) 

€ 29,50

Alle mosselbereidingen geserveerd met mosselsaus & verse frietjes.

Alles wordt met dagverse ingrediënten bereid, graag Uw begrip mochten er gerechten niet meer voorradig zijn.

 

Wat uit de velden komt

Steak

Een 1ste keus stuk rundvlees, opgediend met een fris slaatje en saus naar keuze.

€ 22,80

Holsteiner Rib Eye

Voor de echte vleesliefhebber, het vlees heeft een geaderde structuur, waardoor het supermals is, opgediend met een fris slaatje en saus naar keuze

€ 24,90

Keftedes

Griekse specialiteit, varkens- en lamsgehakt balletjes met verse munt, oregano, bladpeterselie, ouzo en look, geserveerd met een Zuiderse tomatensaus.

€ 21,90

Gerecht van de dronken Man

Een stoofpotje op basis van varkenshaas, kipfilet en merguez, met veel champignons, heerlijk sausje en afgeblust & geserveerd met Metaxa (7*)

€ 22,90

Kipsouvlaki

Twee kipspiesen met kruiden uit Kreta, fris slaatje& saus naar keuze.

€ 21,00

Sauzen naar keuze : peper roomsaus , champignon roomsaus , Provençaalse saus, vers geklopte Béarnaise.

Alle hoofdgerechten zijn naar keuze met verse frietjes, aardappelpuree, brood, aardappelgratin of aardappelkroketjes.

Supplement aardappelgerechten: € 2,00

Suggesties

Voorgerechten

 

Sint Jacobsnootjes op Kretenzer wijze                  € 14,80

Sint Jacobsnootjes in zuiders tomatensausje, kasseri&feta

Breydelham kroketjes                                               € 13,80 

Kroketjes van Breydelham met shi-take & fris slaatje

Dolmas Kretenzer wijze                                            € 12,90 

Gevulde wijnbladen in romig citroensausje, feta & kasseri

Hoofdgerechten

Zeetong extra groot 450/500 gr                             € 32,00  

Gebakken in boter, geserveerd met fris slaatje & verse frietjes

Varkenshaasje                                                            € 22,90  

Het fijnste van ' t zwijntje, met fris slaatje champignon-of pepersaus

Lamsfilet op Kretenzer wijze                                  € 26,90  

Heerlijk malse lamsfilet bedekt met plakjes fetakaas & kasseri kaas, gegratineers in de oven, met thym-honing sausje & gratin aardappeltjes

Dessert

Warme appeltaart                                                         € 8,90

Warme appeltaart met speculoosijs & slagroom

Liefmans kriek bier on the rocks                              € 3,90

Liefmans kriek bier on the rocks, lekker verfrissend, geserveerd met ijsblokjes, de perfecte dorstlesser bij zomerse temperatuur!

Liefmans kriek bier on the rocks                              € 4,50

Liefmans kriek met ijsblokjes & Amaretto di Saronni

Hugo Cocktail                                                                  € 8,20

Zomerse cocktail (Cava, vlierbloesem, muntblaadjes)

Allergenen

Vraag gerust informatie i.v.m. allergenen in onze gerechten. Opgelet, de samenstelling van onze gerechten kunnen wijzigen, dus vraag voldoende info!

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website. |