Brasserie-M-logo.png

 

Openingsuren Winter

maandag: 11.30-14.00 // 18-21.00 

dinsdag, woensdag gesloten

donderdag: 11.30-14.00 // 18-21.00 

vrijdag: 11.30-14.00 // 18-21.00 

zaterdag: 18-22 

zo & feestdagen: 11.30-14:00 // 18.00-21.00

feestdag op een dinsdag, woensdag = gesloten

Brasserie M

Brasserie - Restaurant - Tea Room

Pachting 1, 9310 Moorsel

O.N.: 0719245201

Voor reservatie of info:

053 21 66 43

Brasserie-M-logo.png

   

Brasserie - Restaurant - Tea Room

Pachting 1, 9310 Moorsel

Voor reservatie of info:

053 21 66 43

Openingsuren Winter

maandag: 11.30 - 14.00 // 18 - 21.00 

dinsdag, woensdag ​​​​​​gesloten

donderdag: 11.30 - 14.00 // 18 - 21.00 

vrijdag: 11.30 - 14.00 // 18 - 21.00 

zaterdag: 18:00 - 22:00 

zo & feestdagen: 11.30 -14:00 // 18:00 - 22.00

feestdag op een dinsdag - woensdag = gesloten

A la carte

Tussendoortjes om te delen...

Portie mini kiploempia 8 stuks

€ 6,00

Portie gefrituurde souvlaki (spiesjes)  8 stuks

€ 6,00

Portie bitterballen 10 stuks

€ 6,00

Portie gemengde frituurhapjes 10 stuks

€ 6,50

Portie gemengde frituurhapjes 20 stuks

€ 12,00

Voorgerechten

Scampi’s Brasserie M.

Black Tiger scampi’s afgewerkt met een zalig sausje van de chef op basis van paprika, een echte aanrader!!!! Graag pikant, vraag de “spicy” versie

€ 13,60

Garnaalkroketjes

Twee huisgemaakte kroketjes met extra veel garnaaltjes uit onze Noordzee

€ 13,60

Kaaskroketjes

Twee huisgemaakte kroketjes met lekker veel kaas

€ 11,50

Duet van kaas- en garnaalkroketjes

Eén huisgemaakt kaas- en één huisgemaakt garnaalkroketje , geserveerd met een fris slaatje, veel kaas, garnaaltjes, peterselie en citroen

€ 12,80

Carpaccio van rundshaas

Flinterdunne plakjes rundshaas trapsgewijs geschikt op een spiegel van Griekse olijfolie, Parmezaanse krullen, fris slaatje en balsamico dressing

€ 13,90

Gepaneerde inktvisringen à la Romana

Extra malse gepaneerde inktvisringen, pijlinktvisringen en pootjes met duet van huisgemaakte tartare en tatziki, citroen en dit alles met sla en cruditeiten

€ 13,60

Escargots de Bourgogne met lookboter

6 wijngaardslakken met huisgemaakte lookboter & amandelschilfers.

€ 13,60

Gevulde wijngaardbladen in romig citroensausje

Wijngaardbladen (dolmas) in een romig citroensausje & feta.

€ 13,60

Voorgerechtkeuze als hoofdgerecht € 2,50.

Hoofdgerechten

 

Wat de zee ons biedt

Scampi’s Brasserie M.

Black Tiger scampi’s, verse kruiden en ons alom geprezen sausje van de chef, fris slaatje

€ 22,90

Visserspannetje

Graatloze verse zeevis in een romig sausje van Tokay Pinot Gris, verse brunoise groentjes en peterselie

€ 22,90

Kabeljauwhaasje op Oostendse wijze of natuur gebakken

Vers graatloos rugstukje van kabeljauw uit de Noorse fjorden met een fluweelzacht sausje met fijne groenten brunoise en grijze garnaaltjes

€ 23,80

Zeeuwse mosselen “Hangcultuur”  Prins en Dingemanse 1,25 Kg

- Mosselen natuur (selder, ajuin, peterselie, boter)

€ 25,90

- Mosselen witte wijn (selder, ajuin, peterselie, boter, witte wijn)

€ 26,60

- Mosselen look & room (idem natuur, verse look en roomsaus)

€ 27,60

- Mosselen Provençaalse wijze (idem natuur, Provençaalse groenten)

€ 27,90

- Mosselen Kretenzer wijze (idem natuur, Ouzo, extra ajuin)

€ 28,20

- Mosselen Brasserie M  (idem natuur, kreeftensaus, zeevruchten, grijze garnaaltjes) 

€ 28,60

Alle mosselbereidingen geserveerd met mosselsaus & verse frietjes.

Alles wordt met dagverse ingrediënten bereid, graag Uw begrip mochten er gerechten niet meer voorradig zijn.

 

Wat uit de velden komt

Steak

Een 1ste keus stuk rundvlees, opgediend met een fris slaatje en saus naar keuze.

€ 21,80

Holsteiner Rib Eye

Voor de echte vleesliefhebber, het vlees heeft een geaderde structuur, waardoor het supermals is, opgediend met een fris slaatje en saus naar keuze

€ 23,90

Lamsfilet

Heerlijk malse lamsfilet bedekt met plakjes fetakaas &  kasseri kaas en gegratineerd,  met thym-honing sausje, warme groentjes volgens seizoen

€ 24,90

Keftedes

Griekse specialiteit, varkens- en lamsgehakt balletjes met verse munt, oregano, bladpeterselie, ouzo en look, geserveerd met een Zuiderse tomatensaus.

€ 19,80

Gerecht van de dronken Man

Een stoofpotje op basis van varkenshaas, kipfilet en merguez, met veel champignons, heerlijk sausje en afgeblust & geserveerd met Metaxa (7*)

€ 21,90

Varkenshaasje 

Het beste van ’t varken, het haasje, dit lekker gekruid en rosé gebakken met een fris slaatje, sausje naar keuze

€ 22,90

Sauzen naar keuze : peper roomsaus , champignon roomsaus , Provençaalse saus, vers geklopte Béarnaise.

Alle hoofdgerechten zijn naar keuze met verse frietjes, aardappelpuree, aardappel  in de schil, brood, aardappelgratin of aardappelkroketjes.

Supplement aardappelgerechten: € 2,00

 

Maaltijd slaatjes

Slaatje geitekaas

€  22,80

Slaatje scampi’s  

€  24,90

Slaatje kip

€  23,80

Slaatje met huisgemaakte garnaalkroketjes 3 stuks       

€  21,90

Huisgemaakte kaaskroketjes 3 stuks

€  19,90

Trio van huisgemaakte kroketjes (scampi, garnaal & kaas) 

€  22,90

Suggesties

Voorgerecht

St Jacobsnootjes op Kretenzer wijze         €   14,20

Hoofdgerecht

Spies van St Jacobsnootje & scampi’s       €  25,90

Spies van wilde zalm & scampi’s                €  25,90

Wilde zalm met saus van de chef               €  23,80

St Jacobsnootjes op Kretenzer wijze          €   24,90

 

Allergenen

Vraag gerust informatie i.v.m. allergenen in onze gerechten. Opgelet, de samenstelling van onze gerechten kunnen wijzigen, dus vraag voldoende info!

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website. |